avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca ...

Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca full time, remote, la doua firme diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 31 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu risca nimic .. orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va deranjez cu o întrebare. pot încheia doua contracte ... Negrisor Negrisor Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia doua contracte de munca full time la doi angajatori diferiți în același timp? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)
Contract full plus contract part time legal? AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, În situația în care am un serviciu full time, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, legal am voie un alt contract de 2 ore pe zi, 5 zile pe ... (vezi toată discuția)