avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca ...

Buna ziua, ce riscă un angajat care are 2 contracte de munca full time, remote, la doua firme diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 31 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu risca nimic .. orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va deranjez cu o întrebare. pot încheia doua contracte ... Negrisor Negrisor Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia doua contracte de munca full time la doi angajatori diferiți în același timp? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)