avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia doua contracte ...

Bună ziua,
Va deranjez cu o întrebare.
Pot încheia doua contracte de munca full time la doi angajatori diferiți în același timp?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 16 Septembrie 2024
Buna ziua

Da, tat timp cat programul de munca nu se suprapune.

Articolul 35 din Codul Muncii
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiți sau la același angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care își exercită acest drept.
In acelasi timp ce inseamna ? Timp de munca sau ca perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am contract individual de muncă full time (40 de ore pe ... Gaby131 Gaby131 Dacă am contract individual de muncă full time (40 de ore pe săptămână) la o companie din România (un SA), am dreptul să mai am un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca part time Felix S Felix S Loc de munca part time si posibilitate conflict. In cazul in care sunt angajat 8 ore la o companie si doresc sa ma angajez la compania care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este posibil sa ... Cristinaa.M Cristinaa.M Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este posibil sa ai doua sau mai multe contracte cu 8 ore ? Daca da va rog sa imi si spuneti unde este ... (vezi toată discuția)