avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venit din inchirire apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venit din inchirire apartament

Buna ziua,sunt persoana fizica,Ionescu Eustna si am un apartament inchiriat din anul 2022.Chiriasul imi pleaca pe31 dec.2022.Inchiriez din nou cu data de 1 aprilie 2023.Declar in aceeasi declaratie unica anul 2022 forfetar si anul 2023 cu incepere contract in venit real? Pot sa trec cheltuieli estimate deductibile pe anul 2023? Este vorba de acelasi apartament. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună seara, as dori câteva clarificări legate de declarația ... marcus& marcus& Bună seara, as dori câteva clarificări legate de Declarația Unică rectificativă 2024; 1.care este termenul limită ? 2.va expun pe scurt cazul meu ? - ... (vezi toată discuția)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)
Chirie. declaratia 220. sistem real Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Mi-as dori sa stiu, ca proprietara, pentru inchirierea unei singure camere din apartament, daca optez pentru optiunea “Sistem real”, cum va ... (vezi toată discuția)