avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua am cumpărat o masina si mi s-a dat o foaie \
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua am cumpărat o masina si mi s-a dat o foaie

buna ziua am cumpărat o masina si mi sa dat o foaie "asigurare" RCA SCRIE CA ESTE VALABILA 3 LUNI. am cautat pe internet sa vad dacă am asigurare și defapt nu aveam . am vorbit cu cel ce am cumpărat masina si mi a zis ca a oprit asigurarea el. oare a oprit o sau mia dat o asigurare falsa pe internet nu găsesc sa fii avut asigurare. ce pot face în situația asta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:21, 31 Martie 2023
O inmatriculati pe numele dvs. si va faceti asigurare. Masinile nu se vind cu tot cu asigurare.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
latka, utilizator
Conform dispozitii in vigoare la inmatriculare auto,cumparatorul detine obligatia sa prezinte RCA incheiata pe numele sau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina fara rca Alina_Gabriela26 Alina_Gabriela26 buna ziua. as vrea sa mentionez ca am fost cu sotul meu sa cumparam o masina care nu avea taxa platita, vanzatorul a acceptat sa ne vanda masina printr-un ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - problema nemaintalnita Laura2285 Laura2285 Buna seara, In anul 2011, am provocat un accident minor de circulatie, ne-am dus la politie, am recunoscut vina, avand RCA valabil si am primit o ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)