avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.se poate anula un testament olograf ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.se poate anula un testament olograf însoțit de certificat ...

Bună ziua.se poate anula un testament olograf însoțit de certificat medico legal favorabil semnat în fata notarului lasat lui X acum 3 ani pentru ingrijire,cu alt testament al aceleiași persoane ,scos din spital de la bolii neurologice și obligat cu martori si notar adus la masina lui Y sa semneze alt testament pentru Y?Va întreb:este valabil în condițiile acestea?În instanta se poate anula al lui Y?Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: ANIELA68 , utilizator 06:06, 1 Aprilie 2023
Testatorul mai trăiește?
Da testatorul trăiește. A fost bolnav și acum și.a mai revenit puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre martori tobescu tobescu O nepoata mi a intentat un proces, m-a dat disparuta si a fost declarata legatar universal al averii defunctei mele mame. Nepoata sustine ca mama mea i-a ... (vezi toată discuția)
Tesament kerst kerst Mama mea inainte cu 3 saptamini de a muri a lasat un testament .Fratele meu care locuia cu ea in casa parineasca a adus un notar acasa a chemat si pe sora ei ... (vezi toată discuția)
Testamentul olograf poate completa un testament autentic firi firi Defunctul a intocmit un testament autentic la notar, pentru un bun,(teren agricol), ulterior a realizat ca a omis un bun (un loc de veci) si a intocmit un ... (vezi toată discuția)