avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs uzat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs uzat

Buna! Am achiziționat online o pereche de încălțăminte, dar purtând-o de doua ori, aceasta mi-a cauzat foarte multe răni și durere de picioare, încălțămintea fiind extrem de incomodă ( cu toate că la probat in casă nu îți puteai da seama de aceasta problema). Este posibil sa fie returnat acest produs purtat ( incă mă aflu în perioada de returnare de 30 de zile permisă de magazin)? Întreb aici întrucât este vineri seara și nu mai pot contacta pe nimeni de la serviciu clienți al magazinului din care am făcut achiziția.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
yoyocool, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:22, 31 Martie 2023
strict legal, nu. doar prin amabilitatea magazinului
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de returnarea unui produs(o pereche de incaltaminte) andreisk2000 andreisk2000 Buna ziua, Am cumparat o pereche de incaltaminte (ghete de iarna). Cand le-am probat in magazin imi erau bune, dar cand am ajuns acasa si le-am incercat, ... (vezi toată discuția)
Schimb/retur and_reea85 and_reea85 Buna seara, Acum o saptamana am avut o clienta in magazin, care a achzitionat o pereche de cizme. Dupa o saptamana revine cu ele, purtate, zicand ca vrea sa ... (vezi toată discuția)