avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare copil

Dupa o relatie de 4 ani tatal nu a vrut sa isi recunoasca copilul.
Au reusit si au facut un test ADN si i s a confirmat ca e copilul lui ( el e cel cu dubii, eu dansa). Test adn de informare nu e legalizat.
Dupa primirea rezultatelor a inceput sa ameninte mama ca ii ia copilul.
Ar vrea sa il actioneze in instanta ptr pensie alimentara si recunoastere copil.
Mama este persoana vatamanata intr-un dosar de proxenetism.
Poate invoca in fata instantei acest motiv pentru a i se incredinta copilul?
Instanta il va incredinta?
Mama va fi decazuta din drepturi?

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
mihaelanadia89, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:25, 1 Aprilie 2023
Este bine ca mama sa își angajeze avocat.
Depinde și tatăl ce hram poarta ca îmi vine greu sa cred ca este din mediu academic înalt...
Insa, prostituția și proxenetismul atrage bani foarte mulți și mama poate avea probleme dacă tatăl are bani și cazul este în provincie unde exista foarte multa corupție locala.
Se recomanda chiar angajarea unui avocat din alt oraș pentru combaterea corupției locale.

Sunt multe lucruri de discutat dar confidential cu avocatul căci este un caz delicat

Trebuie totul analizat în concret asa cum se face la proces.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul de paternitate efectuat - implicatii drepturile tatalui la un copil nerecunoscut roxana72 roxana72 Sunt necasatorita, am un bebelus nascut la 1 noiembrie 2007 si am o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv. Tatal copilului cand a aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Tatal scriptic - turc, nu este de gasit si tatal biologic vrea sa recunoasca - copilul iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Am o prietena care are o problema, a fost casatorita cu un barbat turc, si a nascut un copil care nu este al turcului. Dupa ceva timp au ... (vezi toată discuția)
Paternitate va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat d-alex d-alex Buna ziua! Am inteles ca tatal unui copil din afara casatoriei poate fi obligat in instanta sa recunoasca copilul doar daca actiunea a fost depusa pana la ... (vezi toată discuția)