avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revin.Am o pensie de invaliditate gr 3 , sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revin.Am o pensie de invaliditate gr 3 , sunt încadrată 4 ore ...

Revin.Am o pensie de invaliditate gr 3 , sunt încadrată 4 ore și vreau să trec la 8 ore in luna pt care am primit pensia..Care sunt consecințele?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:31, 1 Aprilie 2023
Nu aveti drept de munca 8 ore,doar 4 conform gradului de invaliditate.Daca doriti program de lucru de 8 ore atunci vi se va sista pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, comisia medicală m-a încadrat în gradul iii de ... URIAS URIAS Bună ziua, Comisia medicală m-a încadrat în gradul III de invaliditate, cu drept de muncă de 4 ore, însă angajatorul mi-a spus că îmi suspendă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am o pensie de invaliditate de gr 3.vreau să mă ... Bătutu Bătutu Bună ziua!Am o pensie de invaliditate de gr 3.Vreau să mă angajez înainte de sfârșitul lunii pentru care s a emis pensia.Care sunt consecințele? (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad iii si drept de munca anamihai192 anamihai192 Buna, am pensie de invaliditate grad III, deci cu drept de munca pentru patru ore. As avea cateva intrebari. Am inteles ca daca gasesc un loc de munca part ... (vezi toată discuția)