avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am dori sa accesam fonduri prin program ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am dori sa accesam fonduri prin program PNRR pentru ...

Buna ziua,
Am dori sa accesam fonduri prin program PNRR pentru reabilitarea termica a blocurilor.
Sunt doua asociatii de proprietari ,care cuprind in total 9 scari. Intrebarea este cum avem mai multe sanse pentru aceste fonduri respectiv administrativ cum este mai simplu, sa mergem cu cele doua asociatii inainte, sau ne unim intr-o asociatie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:49, 2 Aprilie 2023
Nu va puteți uni într-o singură asociație.
Este mult mai eficient ca cererile si documentele sa fie realizate independent de fiecare asociatie in parte
Pentru a uni cele 2 asociatii implica o procedura care necesita timp faptic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare scarii fara a fi asociatia implicata LaBloc222 LaBloc222 Buna ziua! As avea nevoie de sfaturi si indrumare legala: Noi facem parte dintr-o asociatie care face doar strictul necesar-contabilitate. Cand am propus ... (vezi toată discuția)
Restituire fond reabilitare termica cepuchm cepuchm Buna ziua, Va deranjez cu o problema pe care o am cu administratorul blocului in care am locuit in legatura cu fondul de reabilitare termica. Am avut un ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar pentru reabilitarea termica a blocului Coralia22 Coralia22 Buna ziua, sunt noua pe forum si indraznesc sa va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Blocul nostru e format din 4 scari. Anul trecut, locatarii de la ... (vezi toată discuția)