avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Păstrare bonuri de la motorina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Păstrare bonuri de la motorina

Daca pun motorina de 200 lei pt masina de pfa cu contract de comodat, pot sa solicit si factura de la aceea benzinărie? fiindca bonurile o sa se decoloreze in 10 ani si in cazul unui control nu o sa se mai înțeleagă nimic
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Puteți sau dacă nu, puteți mai multe bonuri pe o pagina și faceti-le copie la xerox.
Păstrarea documentelor contabile se face pentru 5 ani.

george-neagu a scris:

Puteți sau dacă nu, puteți mai multe bonuri pe o pagina și faceti-le copie la xerox.
Păstrarea documentelor contabile se face pentru 5 ani.

de ex cand iau bonul pot sa ii fac o copie la imprimanta si sa capsez originalul pe aceeași foaie?
Da.

george-neagu a scris:

Da.

si daca se decoloreaza si copia?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Asistent in asig de brokeraj/registrul-jurnal de incasari si plati Caddy23 Caddy23 buna, Cu modificare codului fiscal 2016, ca si asistent in brokeraj de asigurari eram nevoit sa ma inregistrez la finante , am intrat in categoria profesiilor ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa UCA1978 UCA1978 Vreau sa imi fac PFA, am fost la Registrul Comertului pentru rezervarea de nume, pana aici nu au fost probleme insa mi-u dat o lista cu documente necesare pt ... (vezi toată discuția)