avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriași / Intr o asociație de proprietari, cum ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriași / Intr o asociație de proprietari, cum știi dacă chiriașii ...

Intr o asociație de proprietari, cum știi dacă chiriașii ( uneori sunt persoane necivilizate) au contract de închiriere.
Prin ce modalitate poți verifica acest lucru.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:10, 3 Aprilie 2023
Întrebați președintele de asociație, conform art. 30 din legea 196 din 2018, ar trebui să știe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.m a ... Sturzu.lory@yahoo.com Sturzu.lory@yahoo.com Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.M a chemat d.l politist la sectie pentruo reclamatie de catre d.l presedinte a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ... MARIUC MARIUC Buna ziua, Sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ca sunt proprietari in acte? Daca este sau nu obligatoriu aceasta actiune, scrisorile ... (vezi toată discuția)
legea admin de bloc marcus& marcus& Buna ziua , as vrea sa stiu va rog daca in cazul inchirierii unei case , dupa noua lege , chiriasul este obligat sa prezinte Administratie de bloc copie dupa ... (vezi toată discuția)