avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Într-un proces de partaj,in timpul procesului,pot sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Într-un proces de partaj,in timpul procesului,pot sa mai adaug ...

Într-un proces de partaj,in timpul procesului,pot sa mai adaug martorii,față de cei scriși de mine în întâmpinare?am omis sa trec un martor?
Martorii se propun prin actiune/intampinare sau raspunsul la intampinare. In functie de ceea ce doriti sa dovediti cu respectivul martor si de discutiile din dosar, incercati suplimentarea cu inca 1 martor sau inlocuirea unuia dintre cei propusi cu noul martor.
Dvs puteți sa încercați ,dacă instanta o sa admită este alta problema..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partajare bunuri comune. cum mă pot apăra de minciunile colosale scrise în întâmpinare? Tuty1983 Tuty1983 Buna dimineata! Sunt la inceputul unui proces de partajare bunuri comune, fiind reclamant. Pana acum dupa depunerea cererii mi s au cerut 3 martori si mi s a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor relly06 relly06 Buna ziua, Azi am depus dosarul pentru divort.Prima infatisare o avem pe 06 mai. Tinand cont de faptul ca din timpul casatoriei a rezultat o fetita care are ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)