avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna. Sunt in pensie de invaliditate. Am citit ca s a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna. Sunt in pensie de invaliditate. Am citit ca s a schimbat ...

Buna. Sunt in pensie de invaliditate. Am citit ca s a schimbat legea si se accepta ca aceste pers sa iasa la pensie cu anticipare partiala. Cum pot afla daca ma incadrez?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:59, 3 Aprilie 2023
[ link extern ] /
Aveti numai de pierdut daca veti trece din pensie de invaliditate in pensie anticipata partiala.
-Pensia anticipata partiala este cu penalizare si in calculul ei nu intra stagiul asimilat(armata, cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).In primul rand trebuie sa va convingeti ca indepliniti conditiile de varsta si stagiu necesare pensiei anticipate partiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă pot pensiona Florin077 Florin077 Am un stagiu de cotizare de37ani inclusiv armata sunt născut 21-09-1962 am de multi ani o spondiloza anchilozanta am primit scrisoare pentru încadrează în ... (vezi toată discuția)
Pensionare rasvi2005P rasvi2005P Începând cu 01.09.2015 m-am pensionat din învățământul preuniversitar din calitate de profesor. Aș vrea să știu dacă pentru 6 (șase) luni până la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata luxa.roman luxa.roman Buna ziua; Am 59 de ani si am si reusit sa am acum si stagiul complet de cotizare pentru a iesi la pensie anticipat. Daca ies la pensie anticipat mai am ... (vezi toată discuția)