avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Accesul din DN pe, terenul meu. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Accesul din DN pe, terenul meu. Detin un teren in loc Vaslui,intravilan, la DN Vaslui- ...

Buna ziua!
Detin un teren in loc Vaslui,intravilan, la DN Vaslui- Iasi. Primaria Vaslui a hotarit sa faca o statie pentru auto in dreptul terenului propietate personala. Deschiderea terenului este de 10 m la strada.Prin montarea statiei nu mai am acces la teren. Cei de la urbanism nu vor sa o mute 20 m in fata sau in spate. Cum pot sa-mi rezolv aceasta situatie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vik54 , utilizator 19:16, 3 Aprilie 2023
Buna ziua,
Intai formulati o cerere scrisa la care solicitati numar de inregistrare si prin care aratati situatia si solicitati mutarea statiei astfel incat sa nu va ingradeasca accesul.
Daca nu raspund favorabil in termen de 30 de zile, va trebui sa va adresati instantelor in contencios administrativ.
Idealul este ca cererea sa o formulati printr-un cabinet de avocat.
Multumesc! Probabil sunt ceva interese in jurul meu. Am facut cerere la urbanism, a fost la fata locului si nimic, a pus semnul de statie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul in dn2 a unei proprietati din extravilan, printr-o portiune de intravilan rombest rombest De cativa ani buni ne lovim de conditiile de acces in DN , impuse de CNAIR. Pe scurt: Am cumparat, la marginea DN2 un teren extravilan de 12400mp, deschidere ... (vezi toată discuția)
Fond funciar (titlu de propietate) florin1962 florin1962 BUNA ZIUA tuturor am si eu o nedumerire tatal meu detinea un contract VINZ-CUMP ASUPRA unui teren intrvilan in suprf.719mp din 1956 unde este si casa ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan CtrGabriel CtrGabriel Va rog sa ma lamuriti cu o problema privind autorizatia unei constructii pe un teren extravilan. Detin un teren extravilan suprafata x in momentul de fata am ... (vezi toată discuția)