avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de lichidare! Buna seara! De curand mi-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de lichidare! Buna seara! De curand mi-am depus cererea ...

Preaviz de lichidare! Buna seara! De curand mi-am depus cererea de demisie și în contractul de munca scrie ca trebuie sa stau în preaviz 20 de zile lucrătoare. Îmi este greu sa rămân atâtea zile deoarece angajatorul îmi creaza tensiune la locul de munca, ma insulta. În acest preaviz sunt nevoita sa îmi iau și zile din concediu de odihna 4 la număr, întrucât trebuie sa rezolv niște probleme în locul natal, s-a comportat urat, a urlat și m-a insultat ca am premeditat toate astea dinainte, deși nu este asa. Este legal sa îmi ceara sa vin după ce se încheie preavizul sa vin cele 4 zile de concediu pe care le iau în timpul preavizului! Va mulțumesc frumos pentru eventuale răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Dumia , utilizator 05:57, 4 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal , ce vi se cere .. la terminarea preavizului c.i.m. inceteaza .. ii spuneti la revedere si va vedeti de drum.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Demisia maticanelia maticanelia se poate demisiona fara preayiz lichidare la zi ? in conditiile in care ,la locul de munca se comporta urat {injuraturi urlete stres etc} si eu am o oferta mai ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz paici vasile viorel paici vasile viorel AM SI EU O MARE NELAMURIRE,, VREAU SI EU SA INTREB ,,CUM ESTE POSIBIL SA SA MI SE IMPUNA SA IMI IAU CONCEDIU DE ODIHNA IN TIMPUL PREAVIZULUI SI DC SUNT EU ... (vezi toată discuția)