avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata anticipata credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata anticipata credit exista posibilitatea ca pentru creditele de nevoi personale, ...

Daca exista posibilitatea ca pentru creditele de nevoi personale, sa achite alta persoana , anticipat o parte din credit .
Este obligata banca sa primeasca plata anticipata ?
Cel mai recent răspuns: vasilchia , utilizator 10:31, 9 Aprilie 2023
Banca este obligata sa respecte termenii si conditiile contractuale.Daca in contract este stipulat ca puteti plati anticipat sau partial,dvs.ori alta persoana atunci asa se va intampla.Cititi contractul,cu siguranta il aveti.
Depinde ce contract ați semnat cu banca. Ce nu este prevăzut în contract nu puteți efectua.

Teoretic puteți achita tot creditul anticipat, dar banca vă penalizează cu un anume procent.
Deci va trebui probabil să plătiți un procent în plus ca taxă de rambursare anticipată
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Dapix, utilizator
multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita mazilupetre mazilupetre daca am un credit de nevoi personale si nu am mai platit de ceva timp(6 luni)si am primit instiintarea de executare silita si nu am bunuri pe numele meu,se ... (vezi toată discuția)
Teapa brd nicu74 nicu74 Am scos in 2006 de la BRD un credit de nevoi personale de 13000ron si dupa doua saptamani am rambursat integral creditul, platind si comision de rambursare ... (vezi toată discuția)