avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, cum mă pot racorda la utilități apa și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, cum mă pot racorda la utilități apa și fosa septica ...

Bună ziua,cum mă pot racorda la utilități apa și fosa septica ,acestea fiind pe terenul meu ,in condițiile in care accesul se face pe drum comun cu vecinul.Dumnealui nu îmi permite sa sap pe drumul comun să mă pot conecta.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:38, 4 Aprilie 2023
Solicitati detalii la serviciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces cu proprietar-buna ziua, sunt proprietarul unui apartament aflat într-o curte ... Siri.CV Siri.CV Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament aflat într-o curte comuna, acest apartament face parte dintr-o clădire care are in total 4 apartamente, calea ... (vezi toată discuția)
Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Atributii primarie eugen bellei eugen bellei Sunt posesorul unei case de vacanta,pe malul lacului Cincis.Apele reziduale sunt colectate , de o fosa septica necorespunzatoare,ca urmare in 2009 de la ... (vezi toată discuția)