avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprită in trafic având in etilotest 0,42, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprită in trafic având in etilotest 0,42, iar in sange ...

Am fost oprită in trafic având in etilotest 0,42, iar in sange la prima proba 1,00 iar la a doua 0,76, ce o sa se întâmple ? Rămân cu cazier ?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 15:30, 4 Aprilie 2023
Limita legala e depasita la rezultatul etilotest, pana la 0,40 era contraventie, in cazul dv reprezinta infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă conducerea unui vehicul sub influența alcoolului a cărei valoare depășeste 0.80 mg/l alcool pur în sânge. Vi se va intocmi dosar penal dar in urma cercetarilor se va dispune solutia legala. In caz ca nu aveti cazier, nu ati mai fost condamnata, pedeapsa cu suspendare sau amanarea pedepsei, Depinde de anchetator ce solutie dispune in cauza / daca va trimite in judecata sau nu.
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar ... Petrisorfly Petrisorfly La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar și fara accident și victime (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan darac darac am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)