avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio tv--nu se prescrie dupa 3 ani?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio tv--nu se prescrie dupa 3 ani?

am primit o instiintare de la urbansiasociatii ca trebuie sa platesc taxa radio pe perioada 2003-2005.dupa 3 ani nu trebuie sa se prescrie daca nu a fost recuperata?poate sa ma lamureasca cineva?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: bernix , utilizator 11:48, 2 Noiembrie 2006
Face parte din categoria veniturilor bugetare si se prescrie dupa 5 ani.
Obligatiilor in materie fiscala li se aplica o reglementare speciala, derogatorie de la dreptul comun, unde termenul general de prescriptie este de 3 ani. Pentru sumele de bani datorate in materie fiscala termenul de prescriptie a obligatiei de plata fiind de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv--nu se prescrie dupa 3 ani? sergionel sergionel am primit o instiintare de la urbansiasociatii ca trebuie sa platesc taxa radio pe perioada 2003-2005.dupa 3 ani nu trebuie sa se prescrie daca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o datorie?in ce conditii? ayna1 ayna1 Buna ziua.Am fost PFA cu norma impusa di 2002 pana in 2003,din 2003 pana in 2005,si din 2005 pana in ian 2008.Cu cateva pauze timp in care mi-am modificat ... (vezi toată discuția)