avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract munca UE - remote
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract munca UE - remote

Contract munca Olanda

Buna ziua,

Daca se încheie un contract de munca cu o companie din UE ce nu este reprezentata in România si plata taxelor ramane in sarcina angajatului se poate face aste lucru utilizând declarația unica sau trebuie obligatoriu PFA/SRL?
Din cate am vazut pe site-ul ANAF in Ghidul Fiscal al Contribuabililor care au Obligația de Declarare a Veniturilor Realizate din Străinătate declarația unica se depune si de cei ce au venituri din activități independente, profesii liberare, prestări servicii, dar nu inteleg daca un angajat cu norma întreaga se poate încadra in aceste categorii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru0312 , utilizator 13:19, 8 Aprilie 2023
Nimeni, nici o idee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație unica anaf Endra Endra Bună seara! Am niște neclarități legat de faptul ca eu am un PFA suspendat si vreau sa declar niște venituri pe care le-am realizat, bineînțeles, în ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma externa - cum pot face sa evit pfa? sabrina_ionescu sabrina_ionescu Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa incep o colaborare cu o ... (vezi toată discuția)
Profesiile libere: ce impozite si contributii sociale trebuie platite catre stat in 2014? Laura Ciobeica Laura Ciobeica \\"Veniturile din profesii libere, realizate in mod individual si/sau intr-o forma de asociere, sunt venituri din activitati independente si cuprind veniturile ... (vezi toată discuția)