avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În vederea întocmirii dosarului pentru obținerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În vederea întocmirii dosarului pentru obținerea indemnizației ...

În vederea întocmirii dosarului pentru obținerea indemnizației de creștere a copilului, mi se cere să furnizez o adeverință de la fiecare angajator prin care să atest salariul lunar și perioada în care am lucrat acolo. Cu toate acestea, angajatorul meu refuză să ofere aceste informații. În conformitate cu legea din România, există o altă modalitate legală de a obține aceste informații fără a fi nevoie să depind de bunăvoința angajatorului? In cazul in care angajatorul ar fi decedat ,ar însemna ca nu mai pot lua indemnizația din cate înțeleg ....
Cel mai recent răspuns: GeorgeTo , utilizator 23:03, 9 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati de la ITM un extras REVISAL cu salarii...aveti grija ca sunt salarii brute , nu nete.
Mulțumesc de răspuns . Dar din câte am înțeles nu mă.ajuta la dosar .

Cornel Vasile a scris:

Solicitati de la ITM un extras REVISAL cu salarii...aveti grija ca sunt salarii brute , nu nete.

AJPIS-ul cer salarii nete ..Ati depus sesizare la ITM/AJPIS pentru refuzulk eliberarii adeverintei ?
Doamna de la ITM Brașov ,ma certat ca de ce vin la dumneaei și ca ar trebui sa merg sa mă rog de angajator ,va asta este singura cale

Cornel Vasile a scris:

AJPIS-ul cer salarii nete ..Ati depus sesizare la ITM/AJPIS pentru refuzulk eliberarii adeverintei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverintele de venit si cea pentru ccc se pot solicita din alta ... .ale .ale Adeverintele de venit si cea pentru ccc se pot solicita din alta parte daca angajatorul refuza sa mi le dea? Stiu ca trebuie sa fac plamgere la itm insa ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva unei firme radiate clara - maria clara - maria Sotul meu a lucrat ca medic veterinar 2 ani de zile la firma RA- CARN SRL care a fost radiata la 04.02.2011 ca urmare a inchiderii procedurii falimentului; ma ... (vezi toată discuția)
Obținere adeverință pentru pensionare Miha303 Miha303 Aș dori să aflu dacă există un termen limită în care angajatorul este obligat să elibereze adeverință privind salariul brut, sporuri și toate ... (vezi toată discuția)