avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverintele de venit si cea pentru ccc se pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverintele de venit si cea pentru ccc se pot solicita din alta ...

Adeverintele de venit si cea pentru ccc se pot solicita din alta parte daca angajatorul refuza sa mi le dea?
Stiu ca trebuie sa fac plamgere la itm insa dureaza prea mult.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 30 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai de la angajator se pot lua aceste adeverinte... ITM-ul va poate da un extras Revisal.
Si cu acel extras Revisal se poate inainta dosarul pentru ccc in cazul in care angajatorul refuza sa imi elibereze adeverinta de venit?
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Numai de la angajator se pot lua aceste adeverinte... ITM-ul va poate da un extras Revisal.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrebați la AJPIS...extrasul poate contine salariul brut , nu și cel net care va trebuie.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În vederea întocmirii dosarului pentru obținerea indemnizației ... GeorgeTo GeorgeTo În vederea întocmirii dosarului pentru obținerea indemnizației de creștere a copilului, mi se cere să furnizez o adeverință de la fiecare angajator ... (vezi toată discuția)
Adeverință de venit de la fostul angajator bistrita bistrita Bună ziua Voi naște în noiem 2019, iar soțul va beneficia de CCC. Dilema mea este legata de faptul ca în luna mai își va da demisia (el având peste 12 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. lucrez la o firma de paza de o perioada cred că ... alexandru06 alexandru06 Buna seara. Lucrez la o firma de paza de o perioada cred că de cam doi ani . Am unul din copii student ,și am nevoie de adeverințe de venit pentru a face ... (vezi toată discuția)