avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs. Am primit condamnare ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs. Am primit condamnare la amendă penală și au trecut cele zece zile de apel, acasă am primit doar hotărâre că procesul sa finalizat în dată de.. Pentru a plăti amenda penală mai trebuie să primesc ceva de la instanță, sau cu aceasta hotărâre mă pot duce să plătesc?????
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:26, 17 Aprilie 2023
Bună ziua ! Puteti sa platiti daca doriti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , aș dori daca se poate va rog sa imi explicați si ... Bădilă Gabriel Bădilă Gabriel Buna ziua , aș dori daca se poate va rog sa imi explicați si mie dacă după soluționarea procesului penal pentru conducere sub influența băuturilor ... (vezi toată discuția)
apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)