avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DACA AM UN PFA ,UNDE AM UN SALARIAT,PE PERIOADA CCC CE ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DACA AM UN PFA ,UNDE AM UN SALARIAT,PE PERIOADA CCC CE SE INTAMPLA ...

DACA AM UN PFA ,UNDE AM UN SALARAIT,PE PERIOADA CCC CE SE INTAMPLA CU SALARIATUL ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 6 Aprilie 2023
CCC al cui ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nesuspendat in timpul concediului de maternitate, ce se intampla? Annamaria13 Annamaria13 Buna ziua, Am o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva! Sunt in concediu de maternitate din luna iunie a acestui an si primesc indemnizatie de crestere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - venituri pfa andramadalina andramadalina Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavostra pentru a-mi lamuri situatia din momentul de fata: Nu mai sunt salariat din luna martie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai buna forma de organizare pentru a primi indemnizatie de crestere a copilului? toadercristina toadercristina Buna ziua, Doresc sa imi deschid o frizerie si nu stiu care este cea mai buna forma de organizare SRL sau PFA.Ma intereseaza in mod special in cazul in care ... (vezi toată discuția)