avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatal meu a facut un AVC in urma caruia a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatal meu a facut un AVC in urma caruia a ramas paralizat ...

Buna ziua. Tatal meu a facut un AVC in urma caruia a ramas paralizat si afazic(nu poate vorbi/intelege). Tratamentul este unul costisitor, cum pot afla codul pin de la card pt a folosi banii din ultimele 2 salarii in interesul lui? Pana la pensia de handicap mai sunt acte de facut. Banca nu ma poate ajuta cu codul pin, am intrebat deja. Nu are niciun imputernicit asupra contului, nu se asteapta nimeni la asa o situatie in viata. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Utilizare card bancar al unui bolnav de către o persoană neautorizată. unde pot sesiza acest fapt? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a facut un atac vascular de curand in urma caruia a ramas paralizat pe o parte fara posibilitatea de a se deplasa si cu afazie mixta. ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral, anulare imputernicire pe cont codin12 codin12 Sora mea a deschis proces cerind instantei sa ii fie atribuita casa mamei mele bun propriu tata fiind si el decedat.Mama a avut bani la banca.In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Acces la contul bancar al sotului cu handicap Danna17 Danna17 Buna ziua! Va supun atentiei o problema cu care se confrunta prietena mea. Sotul ei a facut un AVC la inceputul lunii ianuarie, de atunci a stat internat in ... (vezi toată discuția)