avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Daca o persoana fizica are datorii in urma carora se pune Poprire pe salariu as dorii sa stiu pe ce procent din acel salariu se poate pune poprire intr-o luna . Este posibil si legal sa i se ia tot salariu pe o luna fara ca salariatul sa mai primeasca ceva ? si daca i-a fost luata intraga suma adica tot salariu unde trebuie sa se adreseze in vederea remedierii situatiei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: oprita , utilizator 07:31, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poprire se poate pune pe maxim jumatate din salariu.
cine i-a luat tot salariul- la banca sau angajatorul ?
la banca
vb cu executorul sa faca adresa la banca sa va retina doar 1/3 si restul sa va elibereze
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont pentru credit neachitat SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu 2 intrebari. in ce conditi se poate pune poprire pe salariu ?adica se poate pune si fara sa fi fost judecat de o instanta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)