avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am si eu intrebarea...Se poate inregistra un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am si eu intrebarea...Se poate inregistra un xontract ...

Buna ziua,am si eu intrebarea...Se poate inregistra un xontract de munca la itm,revisal daca acesta nu este semnat de angajat!Va rog un raspuns!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 5 Aprilie 2023
Buna ziua,

Nu se poate.

Contractul nu este valabil incheiat fara semnatura angajatului. Semnatura este expresia consimtamantului partii, iar CIM-ul se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, potrivit art. 16 alin. (1) din Codul Muncii.

Daca sunteti in situatia de a fi inregistrat deja un contract nesemnat, puteti utiliza optiunea de Corectie din Revisal (se alege la temei incetare “alt temei”, la explicatie puteti trece “inregistrare eronata”, iar la data incetarii treceti data inceperii activitatii), apoi il radiati. Radiati si salariatul.

Sper ca am fost de ajutor!

O zi frumoasa!

Av. Samuel Micula
Se poate inregistra , chiar daca nu este valabil .
Buna ziua,nu ma-ti lamurit....cum se poate inregistra daca semnatura angajatului nu exista!......poate doar cu semnatura falsa si aici e o alta poveste!Pt.ca atat timp cit nu este valabil cum il poti inregistra??Asta nu inteleg!Pt.ca datorita acelui contract nesemnat de mine ca angajat eu am repercusiuni!
Programul in care se inregistreaza (revisal) nu are de unde sa stie ca nu e semnat .... persoana desemnata pentru completare și transmitere a datelor în registru va introduce datele fara a veridica daca este valabil .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca diana45 diana45 Inregistrarea unui contract de munca se face cu o zi inainte de inceperea activitatii. (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca. elena_elias elena_elias Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca este inregula ca, contractul meu individual de munca sa nu fie semnat de catre angajator? Practic este o hartie care nu ... (vezi toată discuția)