Buna ziua,am si eu intrebarea...Se poate inregistra un xontract de munca la itm,revisal daca acesta nu este semnat de angajat!Va rog un raspuns!Multumesc!
Contractul nu este valabil incheiat fara semnatura angajatului. Semnatura este expresia consimtamantului partii, iar CIM-ul se incheie in baza consimtamantului partilor, in forma scrisa, potrivit art. 16 alin. (1) din Codul Muncii.
Daca sunteti in situatia de a fi inregistrat deja un contract nesemnat, puteti utiliza optiunea de Corectie din Revisal (se alege la temei incetare “alt temei”, la explicatie puteti trece “inregistrare eronata”, iar la data incetarii treceti data inceperii activitatii), apoi il radiati. Radiati si salariatul.
Buna ziua,nu ma-ti lamurit....cum se poate inregistra daca semnatura angajatului nu exista!......poate doar cu semnatura falsa si aici e o alta poveste!Pt.ca atat timp cit nu este valabil cum il poti inregistra??Asta nu inteleg!Pt.ca datorita acelui contract nesemnat de mine ca angajat eu am repercusiuni!
Programul in care se inregistreaza (revisal) nu are de unde sa stie ca nu e semnat .... persoana desemnata pentru completare și transmitere a datelor în registru va introduce datele fara a veridica daca este valabil .