avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... precum stim institutile publice precum primaria sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

precum stim institutile publice precum primaria sunt obligate ...

precum stim institutile publice precum primaria sunt obligate prin lege sa afiseze la avizier salarile bonurile de masa declaraia de avere desi o au pe situl primariei pentru simplu fapt ca nu toti au internet sau nu se descurca ....bun acuma trecem la subjectul principal am cont la BCR unde am limita de retragere de 3000 ron zi ok daca vreau sa imi scot limita de retragere zilnica pe termen nelimitat pot face asta gratuit din aplicatia george adica online dar la sucursala giseu nu poate sa imi scoata aceasta limita de retragere nedeterminata ci doar pentru acea zi in care o solicit si ma costa 5 lei de fiecare data cand doresc sa scot mai mult de 3000 ron intrebarea e simpla pentru cei care nu au internet sau pentru cei care nu pot face acesta treaba din anumite motive dece sunt restrictionati la acest servici ....caci din punctul meu de vedere daca online e posibil ar trebui sa fie posibil si offline adica telefonic sau la giseu sucursala ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:08, 6 Aprilie 2023
Ce legatura are primăria, avizierul cu banca?
Virgule nu aveti pe tastatura? S-ar intelege mai bine care va e problema.
Sa scoteti limita intr-o zi, ati scris si dvs cum se face...dai 5 lei si o scoti. Nu vrei sa dai 5 lei, o faci pe internet.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator
daca nu ati inteles ce treaba are avizierul cu banca va zic eu sa nu existe descriminare pentru cei ce nu au sau nu stiu sper ca ati inteles la ce ma refer...din aplicatie o scot permanent as vrea sa platesc la ghiseu bani sa scoata ei pe termen nedeterminat acea limita.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
FileMooN, utilizator
Daca astea sunt regulile, va trebui sa va incadrati in ele, nu le faceți dvs
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firmă C0stel Bucuresti C0stel Bucuresti Buna ziua. Am achiziționat anul trecut un apartament prin programul prima casă. La momentul vanzari si in actele prezentate de vanzator nu reieşea ca o ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!!! sunt acuzată că nu am depus toți banii din încasări Anam2126 Anam2126 Buna seara ! Am și eu o problema și deja nu mai dorm noaptea ! Am lucrat la un IFN de creditare ! Ofeream credite cu dobânda fff mare apoi încasăm banii ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)