avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină second-hand din Germania.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină second-hand din Germania.

Bună seara am cumpărat o mașină second-hand din Germania. Adică a cumpărat-o un prieten pentru mine,dar el este cetățean german și nu a putut lua numere pe o luna,a primit doar pe 5 zile. Pot circula cu ea pana în România??? Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:26, 6 Aprilie 2023
Puteti circula daca detineti asigurare,ITP valabil atat pe teritoriul Germaniei dar si pe teritoriul Romaniei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)
Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)