avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare factura

Salut, am o mica problema cu un pfa , eu cand am facut o oferta către cineva, am pus materialele cu pret de lista, acesta a cerut sa ii fac factura, ia m facut factura cu prețuri de lista si cu manopera, dar problema este ca eu am luat materialele cu o reducere foarte mare de la furnizor, acum ce fac? ca eu nu vreau sa i le revând , sa ridic prețul manoperei in deviz ?
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:44, 7 Aprilie 2023
Pai dvs nu ii dati factura cu care ati cumparat materialele. O dati numai pe a dvs.

vali m a scris:

Pai dvs nu ii dati factura cu care ati cumparat materialele. O dati numai pe a dvs.

pai nu ar trebui sa completez NIR atunci?
Completati...dar NIR este al dvs, nu este treaba clientului.
Clientului i se da numai factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie materiale si refacturare clientului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, un PFA cod CAEN 4321 - proiectare si instalatii electrice - efectueaza lucrari pentru clienti in urmatorul mod: achizitioneaza toate materialele ... (vezi toată discuția)
Cum se face alegerea prestatorului la o asociatie de proprietari? Nanton1958 Nanton1958 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate face corect o procedura de achizitie, in cadrul asociatiei de proprietari(bloc), privind repararea ... (vezi toată discuția)
Va salut! doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - lucrari ... HidegT HidegT Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și ... (vezi toată discuția)