avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, ANAF mi-a blocat 2 conturi bancare. Acestea nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, ANAF mi-a blocat 2 conturi bancare. Acestea nu aveau ...

Salut am anaf mi-a blocat 2 conturi bancare. Acestea nu aveau nici un ban pe ele dar amandoua sunt-950 lei. Deci in total 1900 le ar trebui sa platesc. Reprezinta niste amenzi de bus. Intrebarea e daca nu le platesc ce se intampla ? Nu am nimic pe numele meu. Nu am vreun job
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:24, 6 Aprilie 2023
Bunuri aveti?
Nu se intampla nimic, se va intampla cand va angajati, vi se vor retine acele sume.
Când o să aveți salariu, o să va rețină. De asemenea poate o să vă cumparați o mașină, sau veți dobândi o moștenire, acelea vor fi scoase la licitație.

Nu conteaza că nu aveți acum nuimic în propritate, dar nu veți putea sta așa toată viața doar pentru câțiva lei.
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
Dapix, utilizator
multumesc
Plătiți datoria și apoi trăiți o viață liberă fără stres.
Aveți un litigiu civil, nu faceți puscărie pentru o datorie neplătită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bebe1981 Bebe1981 Buna ziua .am primit un sms în care mi se spune ca sînt executat silit ,si ca conturile sînt blocate .pentru ca nu am platit ratele .ce pot face ,sau ce mi ... (vezi toată discuția)
Poprire 80elena.c 80elena.c Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Acum cativa ani, am avut un card de credit pe care, deoarece aveam o alta poprire, nu l-am mai achitat. Am ... (vezi toată discuția)