avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL platitor de tva de la infiintare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL platitor de tva de la infiintare

Buna ziua .Am un SRL PLĂTITOR DE TVA LA CERERE DE LA ÎNFIINȚARE .In momentul de fata desfășoară activitate scutita de plata TVA … Contabilitatea trebuie ținuta ca plătitor sau neplătitor de TVA ?Programul actual al ANAF ma obliga sa facturez cu TVA . In aceste condiții pot beneficia și de rambursare de TVA ?Nu doar de plata acestuia !??Multumesc pentru răspuns !
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:34, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca și platitor de tva va faceti contabilitatea.
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari platitoare de tva ContSters322126 ContSters322126 Buna ziua, Asociatia de proprietari are TVA... Pana acum, toate facturile care erau emise catre asociatie aveau TVA (Enel,Rebu,Apa Nova...),automat noi ... (vezi toată discuția)
Platitor sau neplatitor de tva ContSters370491 ContSters370491 Buna ziua, sunt administratorul unei societati comerciale, iar de curand am primit o instiintare de la ANAF, cu care am fost la ei si mi-au spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)