avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie politie

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Daca dau o declaratie la politie si cer o copie dupa aceea declaratie si mi se refuza pot sa rup declaratia si sa vin eu cu declaratie scrisa alta data?
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
dani cristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:31, 14 Mai 2023
eu reclam ceva, dupa ce am facut reclamatia m-a chemat sa dau declaratie si am cerut o copie.
Si v-a dat sa nu, copie? Nu vad de ce v-ar da si nici la ce va trebuie
Ultima modificare: Duminică, 14 Mai 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un ... Gicuta222 Gicuta222 Buna ziua ! Acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un magazin produse (mancare) in valoare de 850 ,nefiind la prima abatere .Am.mao avut ceva acum.2 ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala AlinAriton AlinAriton Bună ziua, Până la sfârșitul anului 2022 am fost angajat la recepția unei firme. Din lipsă de experiență (fiind primul loc de munca) nu am acordat ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind legea 143/2000 teodora g teodora g Buna ziua! Am nevoie de ajutor. nepotul meu este suspect privind comiterea infractiunii prevazute de art. 4 (1) din Legea 143/2000. El a dec larat la poilitie ... (vezi toată discuția)