avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiuni privind legea 143/2000
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiuni privind legea 143/2000

Buna ziua! Am nevoie de ajutor. nepotul meu este suspect privind comiterea infractiunii prevazute de art. 4 (1) din Legea 143/2000. El a dec larat la poilitie ca nu a detinut substante interzise, ca a gasit tigara, a incercat sa fumeze sa vada ce este si a aruncat-o. Nu a fost prins cu detinere. acum este chemat la parchetr in calitate de suspert. Ce putem face. DC a fost chemat, se inchide procedura? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:42, 9 Februarie 2023
Sfatul meu ar fi sa meargă însoțit de un avocat specializat în astfel de probleme legale.

Avocatul este de mare ajutor în astfel de cazuri.

Scris din București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cultivare (2 plante) si detinere de cannabis Mental26 Mental26 Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui avocat in urmatoarea problema: Am fost prins la un festival cu 3 jointuri de cannabis. La Politie au zis ca sunt ... (vezi toată discuția)
Etnobotanice ContSters377214 ContSters377214 Buna,sunt elev am 18 ani si am fost prins cu 10 pliculete de etnoobotanicee de catre Jandarmeria Romana,Nu am recunoscut ca am substante interzise iar la ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)