Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma lămurește cineva cu carte,bunica mea mai are 2 frați și acum ceva ani după moartea tatălui lor doar unul dintre ei au depus cerere de revendicare a terenurilor,sa desfășurat un proces între frați și bunica mea a castigat câteva terenuri,după aceasta faza,fratele care a făcut cererea pt terenuri a venit in instanța și spune ca ceilalți frați nu au dreptul datorită faptului ca doar el singur a făcut cerere de revendicare,precizez ca la acel timp primăria ia dat documente și acum avocatul Primăriei spune ca doar el a făcut cerere,întrebarea este!!!!putem pierde terenurile câștigate in instanța ??
Succesiune
ada_m10
Buna seara. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu raspunsul la 2 intrebari. Situatia e urmatoarea: dupa decesul ambilor bunici, a ramas o casa si cateva terenuri ... (vezi toată discuția)
Succesiune
MioaraOlteanu
Buna seara! Doresc si eu niste lamuriri referitoare la unele probleme, pe care le intampin cu dezbaterea succesiunii, dupa tatal meu decedat. In anul 2003 , a ... (vezi toată discuția)