avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma lămurește cineva ...

Buna ziua,am vreo 2 întrebări și poate ma lămurește cineva cu carte,bunica mea mai are 2 frați și acum ceva ani după moartea tatălui lor doar unul dintre ei au depus cerere de revendicare a terenurilor,sa desfășurat un proces între frați și bunica mea a castigat câteva terenuri,după aceasta faza,fratele care a făcut cererea pt terenuri a venit in instanța și spune ca ceilalți frați nu au dreptul datorită faptului ca doar el singur a făcut cerere de revendicare,precizez ca la acel timp primăria ia dat documente și acum avocatul Primăriei spune ca doar el a făcut cerere,întrebarea este!!!!putem pierde terenurile câștigate in instanța ??

Alte discuții în legătură

Succesiune ada_m10 ada_m10 Buna seara. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu raspunsul la 2 intrebari. Situatia e urmatoarea: dupa decesul ambilor bunici, a ramas o casa si cateva terenuri ... (vezi toată discuția)
Succesiune MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna seara! Doresc si eu niste lamuriri referitoare la unele probleme, pe care le intampin cu dezbaterea succesiunii, dupa tatal meu decedat. In anul 2003 , a ... (vezi toată discuția)
Copilul nenăscut, fiind in pantecul mamei la momentul deschiderii succesiunii - conceput, dar nenascut - avea dreptul la mostenire? Silvia1945 Silvia1945 Avem o poveste pe scara blocului, de la un vecin care s-a mutat cu 2 ani în urmă. În 1987 a murit bunicul lui. La deschiderea succesiunii au venit 2 ... (vezi toată discuția)