Buna seara! Doresc si eu niste lamuriri referitoare la unele probleme, pe care le intampin cu dezbaterea succesiunii, dupa tatal meu decedat. In anul 2003 , a decedat , iar scuccesiunea nu s-a facut (lucru verificat de notar). Am inceput aceste demersuri acum cateva saptamani. Mai pecis sa incep cu inceputul . In anul 1999 tatal meu a obtinut un titlu de propritate (ca urmare a demersurilor facute de el , personal), de la primaria ,unde era arondat. Pe acesta, pe langa el, mai sun trecuti inca doi frati, toti trei fiind mostenitorii bunicului meu . In urma discutiilor pe amiabile si de comun acord , pe care le-am avut cu fratii tatalui am convenit sa se faca succesiunea . Precizez ca titlul de prorietate este la unul dintre frati , eu neavand decat o copie a acestuia . Toate bune si frumoase pana ieri , cand am fost informata de acestia ca nu sun mai sunt de acord cu aceasta . Motivul : tatal meu a primit ce avea de primit in cusul vietii(adica dreptul de a muncii un teren de 1385 mp.pe care nu se afla nici o constructie) si nu mai are numic de revendicat de pe titlu .Ceilalti doi frati au primit si ei cate un teren , cu casa fiecare , dintre care unul a vadut totul si aplecat din locatia respectiva . In momentul vanzarii ceilalti doi si-au dat acordul pentru a se poate face tranzactia . Maine ar fi trebuit sa mergem toti trei la notar , dar surpriza ! Ei nu mai vin. Acum vor parte din terenul meu fara constructie , ca de... toate intelegerile au picat. Precizez ca notarul nu a facut o notificare pentru fiecare in parte , totul a mers la mica intelegere . Acum eu ce problema intampin ? Nu am titlul de proprietate in original ( refuza sa mi-l dea ) , sau cum pot obtine un duplicat al acestuia si de unde ?( de la primarie?) pentru ca nu las lucrurile asa cum sunt in acest moment .Sunt dispusa sa merg chiar si in justitie . Mai fac mentiunea ca eu lucrez acel teren, aflat pe acest titlu , pe care tatal meu la muncit si el in timpul vietii, incepand aproximativ de prin anul 1981 , teren pentru care tatal meu a platit impozit in fiecare an , iar la randul meu am platit si eu impozit dar pe numele tatalui (el este luat in evidenta la primarie, se vede pe certificatul fiscal emis de aceasta ) . Astept un punct de vedere ! Multumesc anticipat !:(:(:(
Cel mai recent răspuns:
MioaraOlteanu , utilizator
06:54, 4 Octombrie 2016