avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Statut legal : Grup de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Statut legal : Grup de proprietari

Buna ziua,

De curand am aflat de faptul ca in curtea comuna in care locuiesc nu este definita ca asociatie ci ca grup de proprietari, din punct de vedere legal unde pot afla ce inseamna acest statut : grup de proprietari?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei Nicolae1 , utilizator 10:28, 9 Aprilie 2023
Legal ,nu exista modalitatea de asociere in grup de proprietari
Locuind in curte comuna puteti sa desfasurati demersuri direct la proprietarii acelui grup pentru a va informa si a clarifica problema
Fiind curte comuna sunt mai multe cladiri, si cativa proprietari au luat decizia sa construiasca in spatiul comun la geamul meu, in zona respectiva de curte doar eu avand geam. Ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - gratar in curtea blocului ana1978 ana1978 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la urmatoarea speta. Asociatia de Proprietari a blocului meu a votat construirea unui gratar foarte aproape de ... (vezi toată discuția)
Cota parte curte comuna catabota catabota Buna ziua, locuim la curte in spatiu comun cu inca 5 familii care locuiesc in imobil separat in aceeasi curte.casa noastra este separata in spatele curtii. de ... (vezi toată discuția)
Acord vecini gratar caramida langa geam Andrei Nicolae1 Andrei Nicolae1 Buna ziua, Locuiesc intr-o curte comuna (13 apartamente impartite in 2 cladiri )si cativa vecini vor sa construiasca un gratar din caramida in partea de ... (vezi toată discuția)