avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As avea o intrebare: Noul model CIM : data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As avea o intrebare: Noul model CIM : data incheierii ...

Buna ziua,
As avea o intrebare:
Noul model CIM : data incheierii va fi la fel ca si data inregistrarii ?
mai jos exemplu?
daca angajatul incepe activitatea in data de 10 mai, data incheierii CIM poate fi de exemplu data de azi ? si data din registru va fi tot la fel?tot 8 aprilie?
sau data incheierii poate fi diferita cu data din registru? si invers?
pt ca in revisal se poate introduce si inainte cu 1 zi de inceperea activitatii, adica in acest caz pe 7 mai
cum ar tb procedat ?

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ
încheiat la data de 08.04.2023 şi înregistrat în registrul general de evidenţă a salariaţilor
cu nr. ....din data de 08.04.2023
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
d.nicolin@house-of-communication, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 8 Aprilie 2023
Da, data incheierii poate fi la fel ca si data inregistrarii
multumesc
am inteles ca incepand cu 10 aprilie va fi o noua versiune de revisal
ce modificari implica?
Detalii noua versiune
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Inregistrare firma noua in revisal Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Care este procedura pentru inregistrarea/activarea unei firme noi in revisal? Ce acte trebuiesc depuse si am inteles ca trebuie depus ceva si pe ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)