Buna ziua! Am pierdut un proces ( de imprumut intre persoane fizice ) si la judecatorie si la TIBUNAL. Cheltuielile de judecata ale reclamantului au fost respinse pe motivarea ca nu a depus la dosar inscrisuri care sa le dovedeasca. Reclamantul mi-a facut un nou proces in care solicita cheltuielile de judecata de la procesul anterior ( care i-au fost respinse de instanta in procesul respectiv). Mentionez ca pe parcursul procesului si nici la ultima infatisare, reclamantul nu a metuonat ca se va face recuperarea cheltuielilor pe cale separata in alt proces. Este posibil sa poata castiga acum? Adica instanta de la acest nou proces sa-i acorde cheltuielile de judecata de la procesul anterior?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Am insă o nelamurire. "Autoritate de lucru judecat intr- viitoare cerere ", sa inteleg ca inseamna că ....dacă instanta s-a pronuntat pe cheltuieli ...acum la acest proces ar trebui sa-i respinga deci solicitarea ?
Proces divort
florin iulian
Va rog sa-mi dati niste informatii cu privire la un proces de divort ce se va judeca in aceasta luna.
Se cere desfacerea casatoriei de catre unul dintre ... (vezi toată discuția)
Recurs urgent!!!!!!!!!
you
buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)