avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua,m am trezit cu un contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua,m am trezit cu un contract de vanzare cumparare a unui ...

Buna ziua,m am trezit cu un contract de vanzare cumparare a unui autovehicul si cu un impozit la autovehiculul respectiv. L am dat pe chipurile vanzator in judecata am fost la anaf pentru a cere contractul de vanzare cumparare in original si a spus ca nu l.mai are mi a dat in schimb o copie dupa acel contract. Intrebarea mea este: se poate face expertiza grafpscopica dupa acea copie data de catre Anaf? Instanta mi a aprobat expertiza grafoscopica. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:43, 10 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele originale ale vehiculelor se pastreaza de catre proprietar,nu decatre ANAF
Se poate dis[une expertiza grafuloscopica in anumite conditii si daca exista documente de comparatie
Nu mai deschideti aceeasi discutie in mod repetat. Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
@ynocentta
V-am sugerat, in mod repetat, sa comentati in limita prevederilor legale, nu dupa idei si vise proprii. In ce document ati gasit ultima afirmatie pe care o faceti ca fiind posibila ? Care ar fi acele conditii ?
Document de comparatie inseamna original, nu un document care mai trebuie expertizat suplimentar.

Alte discuții în legătură

Buna seara, se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie ... Madalin251988 Madalin251988 Buna seara se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie doar cu o copie a unui act de vanzare cumparare? Multumesc (vezi toată discuția)
Constatarea tehnico stiintifica a expertiza criminalistica georgem80 georgem80 Buna ziua Se pot lua in calcul concluziile unui raport de constatare tehnico stiintific de natura grafoscopica privind persoana aplicarii unei semmathri pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica albumaria albumaria Cum se procedeaza pentru expertizarea grafologica a unei semnaturi? Unde ma pot adresa? In cat timp se poate da un raspuns si daca se poate plati taxa de ... (vezi toată discuția)