avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Temei lege schimbare destinatie cladire/imobil?.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Temei lege schimbare destinatie cladire/imobil?.

Va salut. Incerc fara succes sa aflu care este temeiul legal atunci cand ti se cere de catre Autoritati schimbarea de destinatie a unui imobil. Care este legea care stabileste conditiile pentru schimbarea destinatiei imobilul?
Speta mea este ca incerc sa deschid o activitate economica si pentru a-mi elibera autorizatia de functionare Primaria mi-a spus ca va trebui sa imi schimb destinatia imobilului. Contabila, cineva de la Registrul Comertului, avocata, un jurist, absolut toata lumea la care am cerut parerea mi-au spus ca NU am nevoie de schimbarea destinatiei imobilului.
Astfel chiar daca chiar am nevoie sau nu sa schimb destinatia imobilului doresc sa invat care este temeiul legal cand iti cer Autoritatile aceasta schimbare.
Pe internet orice as cauta gasesc doar articole care sa te ajute cum sa schimbi destinatia.

Stie cineva temeiul legal? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 8 Aprilie 2023
Tot ce trebuie să știti despre schimbarea destinației imobilului
[ link extern ]

[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație sanitara dsp cu modificare de cf Avocat Maritim Avocat Maritim Buna ziua. Am o speță la care am primit răspunsuri diferite din partea juriștilor și m-am gândit sa o postez aici, poate mă poate \"ilumina\" un ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine samnaturi de la vecini pentru deschide punct de lucru undercover undercover salut , problem e ca nu pot obtine samnaturi de la vecini de bloc. am semnatura unui vecin de langa mine dar de la ceilalti 2 vecini nu pot obtine si nici ... (vezi toată discuția)
Extinderea tipurilor de activitate desfasurate fata de cele scrise in acordul dat de vecini pentru un punct de lucru smart accounting business srl smart accounting business srl o societate a solicitat deschidere punct de lucru intr-o camera , dar s-a extins la intregul apartament si a extins si lista activitatilor desfasurate , desi ... (vezi toată discuția)