avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa

doresc sa infiintez pfa pe linie de psi si protectia muncii.
care sunt cerintele?
sunt cadru tehnic psi din 2003 si inspector protectia muncii din anul 2004.
tehnician.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei CFNET , Consultant fiscal 20:45, 25 Ianuarie 2010
Pentru a desfasura activitati economice, potrivit art.8 din OUG nr. 44/2008, persoanele fizice trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a) au implinit varsta de 18 ani,
b) nu au savarsit fapte sanctionate de legile financiare, vamale si cele care privesc disciplina financiar-fiscala, de natura celor care se inscriu in cazierul fiscal;
c) au un sediu profesional declarat (sa detina in folosinta un spatiu: inchirat, comodat sau in proprietate)
d) declara pe propria raspundere ca indeplinesc conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si al protectiei muncii.

informatii detaliate sunt prezentate pe [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre infiintare pfa florincrutan florincrutan As dori sa stiu ce presupune infiintarea unui PFA pentru un cetatean strain (din UE), care ar fi pasii si ce conditii ar trebui sa indeplineasca si ce impozite ... (vezi toată discuția)
Fost detinut, actual pfa / intreprindere individuala??? Adyonela Adyonela Buna seara. Se poate ca un fost detinut ( inainte de detentie a fost administrator la un SRL) sa fie o Persoana Fizica Autorizata sau Intreprindere ... (vezi toată discuția)
Varsta pentru infiintare a.f MihaelaGabriela2 MihaelaGabriela2 Buna ziua! Am 16 ani si sunt interesata sa deschid o A.F. As dori sa stiu daca pot infiinta A.F avand in vedere varsta pe care o am. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)