avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut,referitor la acel spatiu din fata casei, adica, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut,referitor la acel spatiu din fata casei, adica, acela din ...

Salut,referitor la acel spatiu din fata casei, adica, acela din gard inspre drum. Primaru spune ca suntem.obligati sa intretinem fiecare curatenia...din ce stiu eu este ca , acel spatiu este domeniul public, cu exceptia sa nu nu se blocheze de catre straini accesul in curte, gen sa parcheze cnv o masina in fata portii mele etc..va intreb, suntem obligati fiecare sa intretinem curatenia pe totii mp gardului inspre drum( fiecare cat are.. mult..putin) avand in vedere ca avem doar dreptul sa nu blocheze cnv accesul in curte??? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:31, 9 Aprilie 2023
Prin HCL autoritatile locale ,in multe localitati au declinat responsabilitatea asigurarii curateniei spatiului stradal aferent proprietatilor in sarcina proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)