avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actul de donatie cu scutire de raport poate fii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actul de donatie cu scutire de raport poate fii folosit drept ...

actul de donatie cu scutire de raport poate fii folosit drept garantie in accesarea unui credit constructie casa?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:03, 9 Aprilie 2023
Întrebați la bancă, dacă acceptă un astfel de document. Fiecare bancă încearcă să evite la zero riscurile creditării, adică să nu-și piardă banii dați împrumut.
De fapt sunt banii clienților depuși ca depozite, clenți care economisesc din munca lor.

Nu exista lege să oblige băncile să accepte drept garanție anumite acte. care prezintă riscuri financiare.

Mergeți pe la mai multe bănci și încercați, că sunt în România foarte multe bănci comerciale.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata comision de deschidere a unui contract de economisire ContSters103961 ContSters103961 Am fost la Banca sa imi scot un extras de cont la un depozit la termen si functionara de la Banca m-a convins sa fac un contract de economisire -creditare la ... (vezi toată discuția)
Girez un credit, rău platnic Mazărea Mazărea Bună ziua! As putea sa girez pentru un cred al soțului meu, chiar dacă sunt rău platnic? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Credite ...realitate sau fantasma? Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu sunt curioasa, oare cand vor reusii sa deblocheze piata creditelor? Si mai sunt curioasa un de un lucru oare vor reusii evaluatorii sa formeze o baza de ... (vezi toată discuția)