avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz realizare control legalitate imobil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz realizare control legalitate imobil

Buna ziua,
Vecina de langa, a construi suplimentar fata de prevederile autorizatiei de construire un etaj, pod si terasa laterala.
Am reclamat la ISC si primaria locala ca a construit ilegal iar acestia refuza sa verifice legalitatea cladirii. Pur si simplu nu aplica legea. Imi dau raspunsuri evazive nu au realizat control de legalitate.
Ce pot sa fac in fata refuzului autoritatilor ? Va multumsc
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2023
ionut simion, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut simion , utilizator 19:46, 3 August 2023
In functie de raspunsul primit in scris la sesizarea dvs. scrisa, puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei si/ sau ISCtii cu respectarea Legii nr. 554/ 2004.
Pana la contencios administrativ puteți sesiza în scris conducerea instituțiilor respective ,forumurile ierarhic superioare dacă exista ,un pic de presiune cu sesizări la Comisia de Abuzuri din Senat Președenție,, sesizări care vor fi redirecționate către instituția competenta dar care creaza puțin stres funcționarilor respectivi..
Buna ziua,
Am facut la comisia de abuzuri. Au redirectionat catre ISC si primaria locala...am primit raspunsuri evazive, care nu inseamna nimic.
Nu a fost sanctionata....

Acesta este cazul....
[ link extern ]

Ma puteti indruma spre un avocat cu competente?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pana la contencios administrativ puteți sesiza în scris conducerea instituțiilor respective ,forumurile ierarhic superioare dacă exista ,un pic de presiune cu sesizări la Comisia de Abuzuri din Senat Președenție,, sesizări care vor fi redirecționate către instituția competenta dar care creaza puțin stres funcționarilor respectivi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație i. s..c. prahova Brezeanu florenta Brezeanu florenta Vreau sa fac o reclamație la I S C Prahova pentru demolare și construcții fara respectarea suprafeței inițiale. .De asemenea mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat ... Anisoara1968 Anisoara1968 Buna ziua ,am cumparat un apartament la parter ,s-a cumparat si apartamentul de la etajul 1 ,proprietari au spart placa de rezistenta dintre etaje la terasa ... (vezi toată discuția)
Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)