avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.Daca la o firmă privată se dau vouchere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.Daca la o firmă privată se dau vouchere de vacanță,acestea ...

Buna seara.Daca la o firmă privată se dau vouchere de vacanță,acestea se pot anula pt. un salariat pe motive disciplinare? In regulamentul de ordine interioara al firmei este un articol care prevede aceasta sancțiune suplimentara .Este legală aceasta măsură? Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Regulamentul intern sunt si criterii de acordare a voucherelor de vacanta ?
Nu am observat.

Cornel Vasile a scris:

In Regulamentul intern sunt si criterii de acordare a voucherelor de vacanta ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati si reveniti cu detalii.
Nu sunt

Cornel Vasile a scris:

Verificati si reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara carcotashul carcotashul Buna ziua, Detin o masina cu licenta taxi si am un contract de colaborare cu o firmă care imi furnizeaza comenzi, toate bună si frumoase pana aici. Problema ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara tandreeaf tandreeaf Ce trebuie sa contina un Regulament de ordine interioara? (vezi toată discuția)
Prejudiciu adus imagini firmei bogdan darius bogdan darius BUNA NUMELE MEU ESTE BOGDAN SI SANT DIN CLUJ NAPOCA.AS DORI SA STIU DACA POSTAREA PE PAGINA MEA PERSONALA DE FACEBOOK A UNR POZE IN CARE APARE SI SIGLA SI ... (vezi toată discuția)