avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREJUDICIU ADUS IMAGINI FIRMEI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREJUDICIU ADUS IMAGINI FIRMEI

BUNA NUMELE MEU ESTE BOGDAN SI SANT DIN CLUJ NAPOCA.AS DORI SA STIU DACA POSTAREA PE PAGINA MEA PERSONALA DE FACEBOOK A UNR POZE IN CARE APARE SI SIGLA SI NUMELE COMPANIEI LA CARE LUCREZ E UN PREJUDICIU ADUS IMAGINEI FIRMEI?MENTIONEZ CA MI FOST SUSPENDAT CONTRACTUL DE MUNCA PENTRU TREABA ASTA.
Cel mai recent răspuns: lauraadriana , utilizator 11:16, 29 Ianuarie 2011
Posibil de ce este prevazut in Regulamentul Intern al societatii angajatoare ..
Pozele in care apar numele si sigla firmei sunt imorale astfel incat sa prejudicieze imaginea companiei? Din punctul meu de vedere, daca pozele sunt in regula nu pot decat sa faca reclama gratuita firmei.
Ati fost cecetat disciplinar pentru cele aratate mai sus? Art.264 (1) lit.b prevede aceasta sanctiune disciplinara.
Pentru a fi sanctionat cu suspendarea CIM trebuia sa fiti cercetat disciplinar altfel, conf. art. 267. (1) Sub sancţiunea nulităţii absolute, nici o măsură, cu excepţia celei prevăzute la art. 264 alin. (1) lit. a) (avertisment), nu poate fi dispusă mai înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.
Verificati in Regulamentul de ordine interioara care sunt faptele considerate ca fiind abateri disciplinare si daca ceea ce ati facut dvs. este abatere disciplinara. Verificati, de asemenea, daca exista clauze la contractul individual de munca care interzic, printre altele, si postarea/publicarea fara acordul firmei a numelui si siglei acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim a unui angajat cnna68 cnna68 Am un salariat care nu a mai venit la munca de la sfarsitul lunii septembrie si nici nu a anuntat ca nu mai vine. Cert este ca am auzit ca a plecat si din ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare disciplinara cu avertisment scris Nicoleta Maria Nicoleta Maria Sunt angajata unei companii nationale si mi s-a facut raport de sanctionare cu avertisment scris. As dori sa intreb daca in urma cercetarii disciplinare la ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris bibipopescu bibipopescu Buna ziua!Este adevarat ca pentru avertisment scris nu mai trebuie cercetare disciplinara? Multumesc (vezi toată discuția)