In urma unei actiuni de redobandire a unui teren, am obtinut un titlu executoriu de punere in proprietate, printr-o sentinta ramasa definitiva. M-am adresat unui executor judecatoresc, a intocmit dosarul, l-a inaintat instantei care a incuviintat executarea, s-a trimis somatie creditorului si in final, s-a intocmit procesul-verbal la fata locului de punere in proprietate. Creditorul face contestatie la executare si mi-o trimite mie , chemandu-ma in instanta ca intimat-parat. Nu am facut nicio ilegalitate. evident nici executorul. Este numai o tregiversare. Intrebarea mea este dece ma cheama pe mine ca parat in instanta si nu se adreseaza contestatia instantei, sau executorului ? Toate motivele din contestatie sunt atribuite organului de executare, iar persoana mea nu este mentionata nicaieri in contestatie. Pentru a ma conforma citatiei trimise , am depus intampinare in termen, combatand motivele contestatiei. Mi s-a trimis si citatie pentru chemre in instanta. INTREBARE : Aceasta este procedura in cazul contestatiei la executare ? Debitorul este chemat in instanta trebuind sa fiu "avocatul" organului de executare ? Sau este un abuz al creditorului?