Buna ziua ,ma aflu ca si acuzat intr-un proces civil. Cand am aflat de acest proces , am primit prin posta toata '' lucrarea'' partii care m-a dat in judecata ....in jur la vreo 30 de pagini ( poze cele mai multe)
Cu aceast set de acte , mi-am cautat avocat si i-am dus in copie TOT ce primisem prin posta.
Intre timp mi-am facut acces la dosar electronic sa vad evolutia documentelor de la dosar.
Acum , dupa mai bine de 8 luni de proces , am intrat pe dosarul electronic si am luat de la inceput totul si am listat si analizat tot ce s-a depus in dosar.
Am constatat , ca de la primul fisier , care reprezinta actiunea in instanta a partii adverse , la acel set de acte , au paratut vreo 4 pagini cu niste inscrisuri neoficiale dar care la inceput stiu sigur ca nu au fost .
E corect asa ? Adica daca u depus ulterior de ce nu apare separat aceasta completare documente la dosar .... ?
Discutați cu av pot sa fie n explicații 99%șanse sa nu va afecteze cu absolut nimic.Erori ,nu toate documentele se scanează etc.Daca insistați mergeți la arhiva studiați dosarul vedeți cum sunt numerotate paginile din dosar..
Multumesc de raspuns , si insist cu aspectul ca in forma fizica nu am primit aceste foi . Chiar de la inceput cand au formulat actiunea. Adica , fizic in plic nu le-au pus .....si ulterior le-am vazut in dosarul electronic ca figurand de la inceput si acele pagini . O sa verific cum ati sugerat , numerotarea paginilior , daca s-a facut .
Cerere info
arakys
Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)