avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare barca taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare barca taxe locale

Buna ziua,

Am cumparat o ambarcatiune care nu a fost declarata - inregistrata de vanzator la taxe si impozite locale din orasul in care avea domiciliul (o detine de 2 ani si a confundat obligativitatea de a o declara la taxe locale cu posibilitatea de a nu o inmatricula la capitanie avand in vedere lungimea mai mica de 7m).
Cei de la taxe si impozite locale din orasul in care locuiesc imi solicita un certificat fiscal de la vanzator pentru ambarcatiune.
Exista o varianta pentru a o inregistra la taxe si impozite locale avand in vedere cele de mai sus?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2023
puuv, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:52, 10 Aprilie 2023
Fara certificat fiscal de la vanzator nu puteti parcurge procedura de notare pe rol fiscal a ambarcatiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism c1pr1an c1pr1an Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu incheiere de semnaturi magdalenamatei magdalenamatei Am cumparat o barca (lungime 4,7m)cu motor de 75CP in baza unui contract de vanzare cumparare cu incheiere de legalizare de semnaturi. Notariatul din Tulcea ... (vezi toată discuția)